Megtisztították a Huszár Közösségi Ház környékét


2018-05-07 21:32:23  | cikk: Babos Petra  | 


Megtisztították a Huszár Közösségi Ház környékét főképe
A Közösségek Hetét a Cselekvő közösségek - aktív közösségi szerepvállalás kiemelt projekt keretei között a Szabadtéri Néprajzi Múzeum - Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ, az NMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft. és az Országos Széchényi Könyvtár konzorciuma hirdette meg.
Kocsis Gyula közösségfejlesztési csoportvezető elmondta, Pápa is csatlakozott a rendezvényhez, így városunkban három programot valósítanak meg a projekt keretében.
-A Közösségek Hete programsorozat tavaly indult első ízben, de a nagy sikereken felbuzdulva, idén is csatlakoztunk. Az első program a hulladékgyűjtés, amely a Huszár Közösségi Ház környékén zajlik. Úgy gondoltuk, hogy mivel nekünk sok kisközösségünk székhelye a közösségi ház, így ennek környékét tisztítjuk meg a szeméttől. Az akcióban öt kisközösségünk képviselői vettek részt nagy lelkesedéssel - tudtuk meg Kocsis Gyulától.
A rendezvénysorozat szerdán folytatódik a JMSZK alkotó kisközösségeinek évadvégi kiállítás megnyitójával a színházépület emeleti előterében.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!