Zenés-verses teadélután a Tarczyban


2018-05-07 13:47:33  | cikk: Babos Petra  | 


Zenés-verses teadélután a Tarczyban főképe
A hagyományokhoz hűen idén is megszervezte a Tarczy Lajos Általános Iskola a zenés-verses irodalmi teadélutánt a jelenlegi és volt tanítványainak. A programra idén is nagy volt az érdeklődés, sok tanuló és szülő, nagyszülő vett részt rajt.
Lombosi Anikó szervező elmondta, a rendezvény célja a közös együttlét, az, hogy szülő, gyermek és pedagógus verseket olvasson és hallgasson, miközben finom sütit ehet és teát ihat.
-Évről évre nagyon népszerű ez a program, nagy örömünkre idén is voltak öregdiákjaink, akik szívesen jöttek vissza alma materükbe, hogy megörvendeztessék a közönséget verseikkel. Ebben az évben 35 diák és szülei mondtak verset- tudtuk meg Lombosi Anikótól, aki hozzátette, az ötödik éve megrendezett programon olyan tanulók is szavalhatnak, akik nem versenyző típusok.
A teadélutánon a verseket a zenével fuvolán Gáncs Luca Panna és Nehéz Júlia Johanna kötötték össze.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!