Anyák-napi ajándékok készültek


2018-05-05 18:03:45  | cikk: pi-pa  | 


Anyák-napi ajándékok készültek főképe
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja két éve indította útjára Kultúr-Kuckó Programját. Ennek lényege egy könyvcsere program, illetve az, hogy ingyenes szórakoztató és kulturális programokat biztosítsanak az Eötvös utcai Ifjúsági Centrumba betérőknek.
Legutóbbi programjuk az elmúlt pénteken megtartott anyák-napi kézműves délután volt, ahol a résztvevők csodás ajándékokat készíthettek édesanyjuknak, nagymamájuknak. Az ügyes kezű gyermekek színes papírvirágokat, kálacsokrokat, díszes szíveket és mécseseket készíthettek a jeles ünnepre.
A szervezők nagyon örültek annak, hogy többen is édesanyjukkal érkeztek, így ők a lehető legértékesebb ajándékot tudták adni: a boldogan, sietség nélkül, együtt eltöltött időt.
A Kultúr-Kuckó következő rendezvénye a program második születésnapja és gyermeknap alkalmából szervezett családi délelőtt lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!