A ballagtató osztályfőnököket köszöntötte a polgármester


2018-05-04 19:51:00  | cikk: Babos Petra  | 


A ballagtató osztályfőnököket köszöntötte a polgármester főképe
Hat középiskola 550 végzős diákját ünnepli a város holnap, osztályfőnökeiket pedig ma délután köszöntötte a város nevében Áldozó Tamás polgármester rendhagyó helyszínen, az Esterházy-kastély keleti tornyában. A ballagtató osztályfőnökök fogadása hagyományos része a végzősök búcsúztatásának, a pedagógusoknak és igazgatóknak ez alkalommal mond köszönetet a polgármester.
-Köszönjük az Önök munkáját, azt, hogy holnap 550 pápai ballagó diákkal jelennek meg a városi rendezvényen, ami része annak az ünnepnek, felnőtt avatásnak, amely 1960 óta minden pápai diák életében megtörtént. Köszönjük, hogy elvezették őket idáig - hangsúlyozta a polgármester.
Bodonyi Gyöngyi, a PSZC Acsády Ignác Szakképző Iskolája 11. D osztályának osztályfőnöke. A hegesztőnek tanult diákjairól elmondta, jó csapat voltak, sokat tanult a diákjaitól az új technikai dolgokról. A 37 éve pedagógusként dolgozó tanár felemás érzéssel engedi útnak diákjait, de reméli, mindenben helyt állnak majd a munka világában.
A köszöntőn Szűcs Kornélia, a PSZC Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma diákja, Sántha Flóra, a Petőfi Sándor Gimnázium tanulója és Orsós Melinda, a PSZC Acsády Ignác Szakképző Iskola végzőse működött közre.
Az ünnepélyen pezsgős koccintásra várták a pedagógusokat, majd a jelenlevők megtekintették a ballagás megújult helyszínét, az Esterházy-kastély főhomlokzata előtti Várdombot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!