Kötelező a három pont a megyei rangadón


2018-05-04 08:52:54  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


Kötelező a három pont a megyei rangadón főképe
Megyei rangadót rendeznek a labdarúgó NB III-ban: a hetedik Pápa a büntetőpontok miatt a kiesés szélére sodródott VLS Veszprémet fogadja szombaton 17 órától. Mindegy milyen osztályban és körülmények között találkozik a két csapat, egy Pápa-Veszprém mindig presztízsmérkőzés, pikáns összecsapás.
Az NB III-as labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján a két együttes épp egymás ellen próbál visszatalálni a szezon előtt remélt útra. A négy találkozó óta nyeretlen vendégeknek mindenképpen szüksége lenne a három pontra, amennyiben továbbra is versenyben szeretnének maradni a bennmaradásért vívott harcban, míg a Perutz - sokadszor tavasszal - hazai pályán szeretné javítani előző heti idegenbeli botlását.
- El kell ismerni, nem játszottunk jól, a bennmaradásért harcoló csornaiak megérdemelten tartották otthon a három pontot - összegezte az előző fordulóban látottakat Marton Miklós edző. - Amit az öltözőben megbeszéltünk, abból semmi sem valósult meg, a Csorna jobban akarta a győzelmet, ami hozzáállásban, koncentrációban, küzdeni akarásban szemmel látható volt. Különösebb dolgot nem csináltak, de ez is elég volt ahhoz, hogy legyőzzenek minket.
Ősszel Szabó, Skriba és Jurik találatával nagyon simán nyert a Perutz 3:0-ra az egyetemi stadionban, ezúttal azonban biztosan jobban meg kell erőltetnie magát a vendéglátóknak a három pontért, hiszen a Veszprémnek öt fordulóval a vége előtt minden szalmaszálba meg kell kapaszkodnia a kiesés elkerülése érdekében. - Tudjuk, hogy a Veszprém elleni meccs mindig rangadó, ilyenkor nem számítanak a helyezések, a formák vagy épp az odavágón látottak. Csak a három pontban gondolkodom, kimondva is kötelező a győzelem, hiszen úgy tűnik, idén tavasszal hazai pályán kell kijavítanunk az idegenben elkövetett durva egyéni hibáinkat.
- Semmi mással nem foglalkozunk csakis a Perutz elleni rangadóval - jelentette ki Vágó Attila, a bakonyiak szakvezetője a veol.hu-nak. - Minden lehetségest megteszünk azért, hogy pontokkal térjünk vissza a hazai pályán kifejezetten erős Pápától. Sajnos nem vagyunk könnyű helyzetben, az előző mérkőzésen Prágait és Radványit is kiállították, valamint sérüléssel bajlódik Erőss Csaba is. Három alapemberünkre nem számíthatok. Viszont azt gondolom, most legalább megmutathatják azok a játékosok is, hogy mire képesek, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak. Remélem, bebizonyítják, hogy nem érdemtelenül tagjai az NB III-as csapatnak - fogalmazott a tréner.

A pápaiaknál a mérkőzésen sérülés miatt Skriba és Hanzl nem lép pályára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!