Rendőrök a XI. Civil Majálison


2018-05-04 08:28:52  | cikk:  | 


Rendőrök a XI. Civil Majálison főképe
A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai prevenciós programokkal és toborzással vettek részt a pápai XI. Civil Majálison.

A pápai rendőrök 2018. május 1-jén délután bűn és baleset-megelőzési játékokkal, bűnmegelőzési kiadványokkal, valamint kerékpár regisztrációval várták az Erzsébet ligetbe látogató családokat. A fiatalok kirakók, színezők, mágneses játékok, keresztrejtvény és szerencsekerék segítségével gyarapíthatták közlekedési ismereteiket, míg a felnőttek KRESZ teszteket és vagyonvédelmi feladványokat oldhattak meg. A rendőrségi standnál különböző prevenciós kiadványok is elérhetők voltak, amelyek többek között az alkalmi lopások, az idősek sérelmére elkövetett trükkös csalások és a betörések megelőzéséhez tartalmaztak hasznos tanácsokat. A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai felhívták az érdeklődők figyelmét többek között arra, hogy ha elhagyják otthonaikat, akkor valamennyi nyílászárót zárjanak be és a lakáskulcsot ne hagyják egy külső rejtekhelyen.

A rendőrök a rendezvényen több kerékpárt is rögzítettek a BikeSafe országos kerékpár regisztrációs rendszerben. A nyilvántartásban szereplő adatok egy esetleges kerékpár lopás esetén segíthetik a jármű megtalálását.

Az érdeklődők a határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről, a képzésről és a juttatásokról is tájékoztatást kaptak az érdeklődők.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!