Állásbörzét tartottak a JMSZK-ban


2018-05-02 00:26:56  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Állásbörzét tartottak a JMSZK-ban főképe
Első alkalommal szervezett állásbörzést Pápán a Változó Világért Alapítvány, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ (JMSZK) színházépületében tartott eseményre közel kétszáz érdeklődő látogatott el.

Németh Zsolttól, a Változó Világért Alapítvány állásbörzéjének projektvezetőjétől megtudtuk, az álláskeresők segítése és a gazdaságfejlesztés támogatása érdekében valósították meg a rendezvényt, melyen 21 munkáltató széles körű állásajánlati közül válogathattak a résztvevők. Mint mondta, a színházépületben elsősorban helyi és környékbeli munkáltatók képviseltették magukat, de érkeztek vállalatok a szomszédos megyékből is. A projektvezető hozzáfűzte, a börzén igencsak sokrétű volt az álláskínálat: a szellemi foglalkoztatástól kezdve egészen a segédmunkáig bezárólag számos lehetőséggel találkozhattak az érdeklődők. Németh Zsolt kiemelte, hazánkban manapság nagy a munkaerőhiány, a cégek jelentős számban bővítenék személyi állományukat és versenyeznek a jó humán erőforrásért, mindez pedig kedvező helyzetet teremt a munkavállalóknak.

A munkanélküliek mellett azokat is várták a mostani programra, akiknek van állása, de valamilyen okból kifolyólag pályát szeretnének módosítani. Németh Zsolt megjegyezte, a tapasztalatok szerint ez egyáltalán nem ritka, hiszen a legtöbb ember számára természetes igény, hogy új kihívásokra, jobb anyagi lehetőségekre vágyik. A projektvezető úgy fogalmazott, egyértelműen sikeres volt a közel kétszáz résztvevőt és nívós munkáltatókat vonzó pápai állásbörzéjük, amit várhatóan idén ősszel újra megszerveznek a városban.

Képek:


Címkék: állásbörze | munkaerő
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!