Civil Majális az Erzsébet ligetben


2018-05-01 23:45:05  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Civil Majális az Erzsébet ligetben főképe
Az idei évben Lukács Katalinnak, a Fogjunk Össze Értük - Szülők a Gyermekekért Egyesület vezetőjének ítélték oda a Civilszerviz Közösségfejlesztők Közhasznú Egyesülete által alapított Önkéntes-díjat. A díjazott személyét az Erzsébet ligetben tartott XI. Civil Majálison hirdették ki kedden délután.

A rendezvény megnyitóján Gáncsné Hajmási Tünde, a szervező egyesület elnöke, valamint Áldozó Tamás polgármester köszöntötte a jelenlévőket. A városvezető gratulált a szervezőknek, kiemelte a majális remek hangulatát, majd kellemes időtöltést kívánt a programra ellátogatóknak. A pápai Civil Majálison minden évben átadják az Önkéntes-díjat, amit 2018-ban Lukács Katalin érdemelt ki. A díjazott méltatásában elhangzott, Lukács Katalin töretlenül hisz az összefogás erejében, és példamutató önkéntes munkájával sokat tesz ezért. A Fogjunk Össze Értük - Szülők a Gyermekekért Egyesület vezetője munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni a majálison, így az elismerést más vette át a nevében. Az Önkéntes-díjat ezúttal Perjési Noémi, a győri Kovács Margit iskola tanulója tervezte és készítette el.

A XI. Civil Majális zenés, táncos, énekes színpadi produkciókkal, valamint interaktív foglalkozásokkal és egyéb kísérőprogramokkal várta az érdeklődőket kora estig.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!