Hozta a kötelezőt az U16


2018-04-27 10:08:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hozta a kötelezőt az U16 főképe
Két nyeretlen idegenbeli bajnoki után a sereghajtó ellen igyekezett visszatalálni a helyes útra a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U16-os lánycsapata. Tóth Ferenc együttese a Gyirmót legyőzése után Siófokon és Sopronban is alulmaradt, ahhoz pedig, hogy szezon végén megkaparintsák a dobogó legalsó fokát, hasonló hibák nem férnek bele. A Balatonfüred ellen így hát kimondva is a három pont itthon tartása volt a cél. Jól is kezdett a Pápa, hiszen Vesztergom Bettina találatával már a nyolcadik percben megszerezte a vezetést. A folytatásban is a hazaiak akarata érvényesült, ám mivel minden lehetőséget elpuskáztak a lányok, az eredmény egészen az utolsó percig nem változott, ekkor az előrehúzódó Savanyó Dorina biztosította be a hazai győzelmet.

PELC U16 - Balatonfüred 2-0 (1-0) Gsz.: Vesztergom, Savanyó

Tóth Ferenc: Megmondom őszintén, valamivel könnyebb találkozóra számítottam. Ugyan az utolsó percig csak egy góllal vezettünk, ám a Balatonfürednek igazából nem volt helyzete, a győzelem nem forgott veszélyben. Hozzá kell tenni, hogy - ahogy az elmúlt két hétben - most sem játszottunk jól, rengeteg technikai, helyezkedési hibát vétettünk. Kicsit gödörben érzem a csapatot, erre a problémára Markos László kollégámmal keressük a megoldást.

A csapat a következő fordulóban Veszprémbe utazik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!