Rendőrségi meghívó a XI. Civil Majálisra


2018-04-25 15:55:02  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. május 1-jén 15 órától toborzással, közlekedési játékokkal és kerékpár regisztrációval várja az érdeklődőket a pápai XI. Civil Majálison.

Az Erzsébet ligetben felállított rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek közlekedési témájú kirakókkal, színezőkkel, mágneses táblával, szerencsekerékkel játszhatnak, közlekedésbiztonsági keresztrejtvényt fejthetnek. Ez alatt a felnőttek KRESZ tesztet tölthetnek és vagyonvédelmi ismereteiket is próbára tehetik.

A rendőrök vállalják, hogy az érdeklődők által a helyszínre hozott kerékpárokat díjmentesen regisztrálják az országos „BikeSafe” kerékpár regisztrációs rendszerben. (A regisztráció egy esetleges kerékpárlopás esetén segítheti a kerékpár megtalálását.)

A rendezvényen 16 órától 17 óráig a Pápai Rendőrkapitányság toborzó csoportjának tagjai is jelen lesznek, akik a határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről, a juttatásokról, valamint az őr-járőrtárs képzésről adnak részletes felvilágosítást a megjelenteknek.

Minden érdeklődőt szeretettel vár a Pápai Rendőrkapitányság.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi