Továbbra is veretlen az U19


2018-04-25 15:41:49  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Továbbra is veretlen az U19 főképe
Jó formában, a Gyirmót elleni idegenbeli rangadó megnyerése után győzelmi esélyekkel várta az U19-es lány labdarúgó bajnokság hétközi játéknapját a Pápai Egyesített Labdarúgó Club csapata. Pődör Ákos tanítványainak idei teljesítményére nem lehet panasz, tavasszal hat győzelem, egy döntetlen volt a mérlegük. A Puskás ellen az első félidő derekára Varga Kata duplájával kétgólos előnybe került a PELC, melyet sikerült a szünetig megőrizni. A folytatásban is a hazaiak domináltak, sikerült ráerőltetni játékukat az ellenfélre, így folyamatosan veszélyben volt a felcsúti kapu. Nemcsak a kezdő játékosok, de a csereként pályára lépők is sokat tettek hozzá a végül magabiztos, nyolcgólos győzelemhez.

PELC U19 - Puskás Akadémia 8-0 (2-0) Gsz.: Varga 2, Pődör, Beimli 2, Sári 2, Csébi

Pődör Ákos: Végig fegyelmezetten, a megbeszélteknek megfelelően játszottak a lányok, az első félidőben a kialakított helyzetekből csak kettőt sikerült értékesíteni, a második játékrész elején viszont két gyors góllal eldőlt a három pont sorsa. A győzelem mellett külön öröm számomra, hogy Sári Leila, aki első meccsét játszotta ebben a csapatban a padról beszállva két gólt lőtt, Csébi Luca pedig második találkozóján szintén feliratkozott a gólszerzők közé.

A bajnokság következő fordulójában a Balatonfüreddel találkozik a PELC.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!