Föld napja a katolikus iskolában


2018-04-22 10:39:33  | cikk: Babos Petra  | 


Föld napja a katolikus iskolában főképe
A Szent István Római Katolikus Általános Iskola egész évben szervez olyan programokat, amely a környezetvédelemmel kapcsolatos. A Föld napjához kötődően játékos délelőttöt tartottak, amelynek hét helyszíne volt.
Tóthné Kőszegi Anita, a felső munkaközösség vezetője elmondta, a diákok választhattak a feladatok között. Voltak csapatversenyek, környezetvédelmi totók, fizikai és kémiai kísérletek, de tanulhattak dalokat és kézműveskedhettek is. Néhány tanuló pedig húsmentes ételeket készített. Természetesen az iskola környékén és a Várkertben szemetet is szedtek a diákok - mondta a tanárnő, majd hozzátette, a programokat mindig úgy állítják össze, hogy azok színesek, érdekesek legyenek a tanulók számára. Egész évben tisztasági verseny van az iskolában, ami azt jelenti, hogy a termek és szekrények tisztaságát ellenőrzik. Évente egyszer papírgyűjtést is szerveznek, de idén elemgyűjtés is volt már, és műanyagkupakokat is hoztak a gyerekek, amit jótékonysági célokra ajánlottak fel.
A tanulók jól érezték magukat a délelőtti programon, miközben sok új ismeretet is szereztek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!