Az Erkelben rendezték a Jobb Veled a Világ tehetségkutató verseny egyik válogatóját


2018-04-18 21:25:32  | cikk: Babos Petra  | 


Az Erkelben rendezték a Jobb Veled a Világ tehetségkutató verseny egyik válogatóját főképe
Javában zajlik a Jobb Veled a Világ tehetségkutató verseny. Az észak-nyugati régió döntőjének a Pápai Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola adott otthont. A pápai rendezvényen 11 műsorszámban közel 50 diák mutatkozott be a szakavatott zsűri előtt irodalmi és zenés-táncos produkciókkal.
Heizer Zoltánné igazgató elmondta, a Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogságóra programja tehetségkutató pályázatot indított általános és középiskolás diákok számára. A tehetségkutató pályázat célja, hogy a gyerekek pozitív élményeket előhívó, inspiráló, motiváló produkciókat mutassanak be, ismertessenek meg a közönséggel - tudtuk meg az igazgatótól, aki kiemelte, nagy öröm és megtiszteltetés volt számukra, hogy ők rendezhették az észak-nyugati régió válogatóját, mint örökös boldog iskola. A megmérettetésen veszprémi, győri, sárvári, keszthelyi és persze a pápai iskola vett részt. Az erkelesek Beethoven: Örömódáját adták el csengettyűkkel.
A zsűriben helyet foglalt Bognár József nyugalmazott magyar szakos tanár, Mészárosné Varga Veronika múzeumpedagógus, Müller Anita táncpedagógus, akiknek nem volt könnyű dolguk kiválasztani a két legjobb produkciót, amelyek a döntőbe kerülnek.
A zsűri döntése alapján az észak-nyugati régiót a Csengettyűk, a Csipetkék és tartalékként a Radafónia csapata képviselheti a budapesti döntőn.
A rendezvény nyitányaként a pápai Kurjongatók együttes lépett fel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!