Sportszemináriumra várják az érdeklődőket


2018-04-17 12:59:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sportszemináriumra várják az érdeklődőket főképe
Szász Máté táplálékkiegészítő-szakértő és Vörös Zoltán testépítő világbajnok részvételével április 28-án 10 és 13 óra között első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendeznek sportszemináriumot a Huszár Közösségi Házban. Az esemény szervezője a Honvéd Ezüst Nyíl SE, mely mindenki számára ingyenesen biztosítja a belépést, az érdeklődőknek pusztán annyi dolguk van, hogy az április 20-ai határidőig elküldik részvételi szándékukat a szeminarium.honved@gmail.com e-mail címre.
- A sporttevékenységeket, az egészséges életmódot szeretnénk népszerűsíteni, ezen belül is kiemelném a súlyzós edzések szabályos végrehajtásának technikáját - ismertette az esemény célját a szervezők képviseletében Sinkó Attila. - Ezen kívül szó lesz a leggyakoribb edzéshibákról, edzéstervezésről, táplálkozásról és mindenről, ami a témához kapcsolódik és az érdeklődők részéről kérdés formájában felmerülhet. Ajándékcsomagokkal is készülünk a hozzánk ellátogatóknak, biztos vagyok benne, hogy mindenki számára hasznos lesz a délelőtt és sokat tud belőle a későbbiekben profitálni - bizakodott Sinkó Attila.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!