Az Erkel dominált a diákolimpián


2018-04-17 12:53:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az Erkel dominált a diákolimpián főképe
A Városi Diáksport Bizottság a Munkácsy Sporttelepén három korosztálynak rendezett labdarúgó diákolimpiát. A versenynapon nyolc intézmény - öt városi és három körzeti iskola - diákjai küzdöttek meg egymással. A verseny felmenő rendszerű volt, azaz a győztesek jogot szereztek a megyei diákolimpián való részvételre.
A legtöbb elsőségnek az Erkel iskola örülhetett, mely az első-, a második korcsoportos fiúknál és a negyedik korcsoportos lányoknál is az első helyen végzett, ugyanitt a fiúk vetélkedését a Weöres nyerte meg. ifj. Koncz Sándor, a bizottság elnöke a torna értékeléseként azt mondta, megérdemelten gyűjtött be három elsőséget az Erkel, a diákok magabiztosan és jól futballoztak. A lányok és az első korcsoportos fiúk körmérkőzést játszottak, a többiek csoportmérkőzésekkel döntötték el a helyezések sorrendjét.

A megyei versenyt április 18-án rendezik Veszprémben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!