Ittasan vezettek


2018-04-17 09:22:19  | cikk:  | 


Öt percen belül két ittasan vezető helyi férfit igazoltattak a pápai rendőrök a végén. Mindkettőjüket előállították a rendőrségre.

A pápai rendőrök 2018. április 14-én 23 óra 50 perckor Pápa egyik utcájában igazoltatták a személygépkocsival közlekedő 20 éves S. Arnold pápai lakost. A férfivel szemben alkalmazott alkoholteszteres vizsgálat pozitív eredménnyel zárult, valamint megállapítást nyert, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik. Öt perc múlva az egyik közeli utcában a 21 éves helyi S. Ákost is intézkedés alá vonták a rendőrök, aki ugyancsak személygépkocsival közlekedett. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda szintén pozitív eredményt mutatott, valamint kiderült, hogy vezetői engedélye neki sincs.

A járőrök mintavétel céljából mindkét sofőrt előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A mintavétel eredményére figyelemmel S. Arnolddal szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök, míg S. Ákos ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

S. Arnold és S. Ákos ellen az engedély nélküli vezetés szabálysértés miatti eljárásokat a Pápai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya folytatja le.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi