A Közgáz jutott a megyeire


2018-04-12 16:39:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Közgáz jutott a megyeire főképe
A megyei első és alsóbb osztályban futballozó vagy nagypályás pontvadászatban nem szereplő középiskolások részvételével rendezték meg a Sportcsarnok melletti műfüves pályán az idei tanév városi diákolimpia döntőjét. A bajnokságra mind a hat középiskola elfogadta a meghívást, melyek két hármas csoportban játszották a mérkőzéseket, ahonnan az első és második helyezettek keresztbejátszottak, a vesztesek a bronzmeccsen, a győztesek a döntőben ismét pályára léptek. A meccsek idén is szoros eredményeket hoztak, az egyik csoportban például a több lőtt gól döntött az elsőségről, végül úgy alakult, hogy a fináléban Közgáz és a Petőfi párharcából előbbi jött ki jobban, 2-1-re nyertek Tóth Ferenc tanítványai, akik így részt vehetnek az április 19-ei, veszprémi megyei döntőn.
- Le a kalappal a fiúk előtt, hiszen teljes erőbedobással küzdöttek, egy cserével is meg tudtuk nyerni a tornát - értékelt az eredményhirdetés után Tóth Ferenc, a Közgáz testnevelője. - Motiváltan, jól futballoztak, és örülök, hogy volt bennük annyi tartalék, hogy a döntőben is jobbnak bizonyuljanak. A csoportban a Petőfit és a Refit megelőzve első helyen végeztünk, aztán a Türr legyőzésével a döntőbe kerültünk, ahol egy kiélezett, izgalmas 2x10 percet játszhattunk. Nem tudom megmondani, mire lehetünk képesek a megyein, három éve már sikerült eljutnunk az országosra, idén is örülnénk ennek.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!