Platánfa ültetés a Kisligetben


2018-04-12 15:34:16  | cikk: Babos Petra  | 


Platánfa ültetés a Kisligetben főképe
A közelgő Föld napja alkalmából már évek óta a Cargill Takarmány Zrt. pápai telephelyének több önkéntese megtisztítja a Kisligetet és környékét.
Schlechtné Kósi Ildikó, a Cargill Takarmány Zrt. pápai takarmánygyártó üzemének termelési vezetője elmondta, cégük egyik programja a társadalmi felelősségvállalás, s ennek keretében minden dolgozónak évente kell önkéntes feladatot ellátnia. A kezdeményezés kiegészítéseként a környékbeli lakókat is értesítették, de csatlakoztak a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Érdekképviseleti Egyesületének tagjai és a Pápai Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola öko csoportja is. Remélik, a sikeres kezdeményezésnek lesz folytatása a jövőben, s még többen csatlakoznak hozzájuk.
A cég idén három darab platánfát is vásárolt, amelyet a mai napon elültettek a kis parkban.
A lelkes önkéntesek levágták a vadhajtásokat a fák tövéből és a borostyánokat, összegereblyézték a lehullott faleveleket, s a szemetet is összegyűjtötték.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!