Az űrhajózás volt a témája a nemzetközi számítógépes rajzversenynek


2018-04-10 22:51:27  | cikk: Babos Petra  | 


Az űrhajózás volt a témája a nemzetközi számítógépes rajzversenynek főképe
Három korcsoportban, összesen 50 diák vett részt a Tarczy Lajos Általános Iskola nemzetközi számítógépes rajzversenyén. A járási megmérettetésre a város és környék általános iskoláiból is érkeztek tanulók, de neveztek külföldi tanulók is, akik interneten kapcsolódtak be a versenybe. Így a hetényi testvériskola tanulói, valamint a constanzai fiatalok is rajzoltak. A versenyt a 3-8. osztályosok számára szervezik meg évről évre nagy sikerrel, egyre több jelentkezővel - tudtuk meg Sashalmi Tamásné szervezőtől. A versenyen az Erkelből, a Szent Istvánból és a Tarczyból, de Kertáról, Csótról, Lovászpatonáról is érkeztek tanulók. 
A számítógépes rajzverseny témája az űrhajózás világnapjához kapcsolódott. Természetesen nem csupán a téma volt adott, hanem a méret is, valamint tartozott a rajzhoz egy felirat is, kötött betűtípussal, színnel, mérettel. A szervezők kérése az volt, hogy az elkészítéshez a résztvevők használják a rajzprogram eszközeit is.

A versenyen készült rajzokat a felkészítő tanárokból álló zsűri értékelte, figyelembe véve a kreativitást, a fantáziát, az esztétikát és a kivitelezést, azt, hogy az előírásoknak megfelelt-e a munka.
A legjobbak oklevélben és könyvjutalomban részesültek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!