Győzelem a hazai szezonzárón


2018-04-10 17:12:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzelem a hazai szezonzárón főképe
Győzelemmel búcsúzott a hazai pályától a Veszprém megyei első osztályú férfi bajnokságban szereplő Somló Hús KK gárdája. A pápaiak Simontornyával meccseltek az alsóház második körében.
A fiatalok és idősebb játékosok megfelelő elegyét képező csapat bár komolyabb célokat tűzött ki maga elé az indulásnál, mint ahol most tartanak, sajnos munkahelyi és egyéb elfoglaltságok miatt szinte soha nem volt teljes a keret, így végül az ötödik helyen végeztek, az alapszakaszban, ami azt jelentette, hogy Tapolcával és Simontornyával játszanak oda-visszavágós rendszerben a helyosztókon. A Városi Sportcsarnokba ezúttal Simontornya látogatott, akiknek nem hagytak esélyt a vendéglátók és 19-13-as félidő után 41-31 arányban diadalmaskodtak.
- Kellemes, délutáni matiné jelleget öltött ez a bajnoki - értékelt a lefújás után Kapcsándi Zsolt. - Mindkét csapat inkább a támadásokra helyezte a hangsúlyt, a védekezésre kevesebb energiát fordított. Voltak szép megmozdulások, ahogy mondani szokás, a foglalkozás elérte célját, a játékosok mozogtak egy jót, a közönség pedig jól szórakozott.

Pápai gólszerzők:
Horváth Martin 12
Kapcsándi Kristóf 6
Horváth Péter 6
Sarus Ferenc 6
Kozma Sándor 6
Kapcsándi Zsolt 3
Bali Tamás 2

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!