Fölényes Fidesz győzelem - dr. Kovács Zoltán ismét a Parlamentben


2018-04-09 03:18:18  | cikk: HuHa  | 


Fölényes Fidesz győzelem - dr. Kovács Zoltán ismét a Parlamentben főképe
Dr. Kovács Zoltán és a Fidesz-KDNP magabiztos győzelmével zárult a 2018-as országgyűlési választás a Veszprém megyei 4. számú választókerületben. A politikus az adatok csaknem teljes feldolgozottságánál 59,14 százalékos eredményt ért el, a választópolgárok közül 27.559-en rá adták le voksukat, minden településen ő kapta a legtöbb szavazatot.
Az országgyűlési képviselő munkatársaival, támogatóival ünnepelte az eredményt késő éjjel. Hírportálunk érdeklődésére úgy fogalmazott, az elmúlt négy éves munka eredménye az, hogy ismét őt választották a szavazásra jogosultak.
-Jelentős számú szavazatot kaptam, köszönöm mindenkinek, aki engem támogatott! Azt hiszem, most már senki nem kérdőjelezheti meg sem az én, sem a Fidesz legitimitását.
Segítőivel, munkatársaival, támogatóival ünnepelt dr. Kovács Zoltán

A politikus úgy látja, az emberek megértették, az egyik legfontosabb dolog, hogy a családjuk biztonságban élhessen.
-Emellett értékelték a Fidesz családtámogatási politikáját is, megértették, hogy jól kormányoztunk, sok pozitívum történt az elmúlt években. Azokba a negatív kampányelemekbe pedig, amik megjelentek az ellenzék részéről a Fidesz irányába, belefáradtak az emberek.
Dr. Kovács Zoltán köszönetet mondott segítőinek, akik nagyon sokan voltak, és akik hozzásegítették a sikerhez. Felidézte, a kampány során mintegy húszezren támogatták és bármerre járt, az emberek többsége értékelte a munkáját, majd megköszönte a választópolgároknak a magas részvételt a referendumon.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!