Érkeznek az eredmények - magabiztos Fidesz győzelem születik


2018-04-08 23:24:32  | cikk: HuHa  | 


Érkeznek az eredmények - magabiztos Fidesz győzelem születik főképe
Országszerte 10.285 szavazókörben adhatták le voksaikat a választópolgárok az országgyűlési választásokon, ebből Pápán 31 szavazókör található. Városunkban a a szavazás rendben lezajlott, a szavazóhelyiségek 19 órakor bezártak, majd megkezdődött a szavazólapok összesítése. 20 óra után érkeztek meg az első szavazókörökből a választási irodába a szavazatszámláló bizottságok a dokumentumokkal, jegyzőkönyvekkel, ahol a polgármesteri hivatal szinte valamennyi dolgozója az adatok feldolgozását végzi.

És bár a pápai eredmények folyamatosan érkeztek be a választási irodába és a pártok is megismerhették az egyes szavazókörök eredményeit delegáltjaik útján, az első részeredmények csak néhány perccel ezelőtt kezdtek nyilvánossá válni, amikor az utolsó magyarországi szavazókörben is véget ért a szavazás. Emiatt viszont már viszonylag magas feldolgozottsági adatok kerültek a választók elé.
Az M1 televízió választási műsorában 23 órakor megjelent tájékoztatása szerint dr. Kovács Zoltán a fidesz-KDNP jelöltje 59,73 százalékos részeredményt tudhat magáénak, mögötte Töreki Milán, a Jobbik Magyarországért jelöltje 23,56 % százalékon állt, Gőgös Zoltán, az MSZP-Párbeszéd jelöltje pedig 13,15 százaléknyi szavazatot kapott. Ezzel vélhetően a végleges sorrend is eldőlt, hiszen ezt a különbséget nem hozhatják be dr. Kovács Zoltán politikai ellenfelei.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!