Dr. Kovács Zoltán: végigdolgoztam az elmúlt 4 évet, nyugodt lelkiismerettel állok a választópolgárok elé


2018-04-08 16:39:03  | cikk: HuHa  | 


Dr. Kovács Zoltán: végigdolgoztam az elmúlt 4 évet, nyugodt lelkiismerettel állok a választópolgárok elé főképe
Aki indul egy választáson, természetesen nyerni szeretne, de persze a választók határozzák meg a végeredményt. Én nyugodt lelkiismerettel állok a választások elé, hiszen a 4 évet végigdolgoztam, nincs félnivalóm attól, hogy a választópolgárok ezt másként értékelik. Ha pedig másként döntenek, azt tudomásul veszem - válaszolta dr. Kovács Zoltán hírportálunk azon kérdésére, hogy milyen gondolatokkal dobta be szavazólapját az urnába.

A Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje 1998 óta tagja a Magyar Országgyűlésnek, mint mondta, az elmúlt 4 évben is nagyon sokat dolgozott.
-Aki csak ezekben a hónapokban kampányolt, az hátrányban van, én végigdolgoztam az elmúlt éveket is, minden településen, mindhárom városban és sok emberrel találkoztam. Nem az volt a munkám, hogy fórumokat tartsak, ahová eljönnek a mi embereink és jól érezzük magunkat, hanem különböző helyszíneken, különböző szakmacsoportokkal találkoztam. Nem azt vártam, hogy odajöjjenek hozzám, hanem én mentem oda az emberekhez. Az itt élők régóta ismerik a munkámat én pedig ismerem az embereket - fogalmazott.
A politikus szerint a mostani kampányhoz hasonló még nem volt a magyar közéletben, egyrészt, mert új technikai lehetőségek jelentek meg az emberek megszólítására, másrészt mert ennyi szennyet még nem hozott a kampány, mint most. Pápán is voltak erre példák, de országosan sokkal rosszabb volt a helyzet.
-Ezek a rossz emberi érzésekre építettek, nem arra, hogy mi történt, mi volt jó, sokan csak a negatívumokat keresték, ebből pedig nem lehet országot építeni.
Hangsúlyozta, csak valódi építkezéssel lehet az országot előbbre vinni, ennek pedig az elmúlt 4 évben nagyon sok jó példája volt. Saját és pártja eredményeivel kapcsolatban úgy fogalmazott, jósolni nem akar, de bízik a sikerben, mint ahogy az elmúlt években is.
-Azt gondolom, hogy Pápán a Fidesz-KDNP és én is az első helyen végzek. Az országos szereplésünk ennél árnyaltabb, hiszen az ország különböző részein más-más, ahogy az emberek a világot látják.

A részvételi arányokkal kapcsolatban kiemelte, a szavazás a demokrácia ünnepe, fontos, hogy az emberek kinyilvánítsák véleményüket.
-Hiszem, hogy akik minket támogatnak, azok is szélesebb körben elmennek szavazni, mint a korábbi időszakban, és az ellenzéki jelölteket támogatók közül is többen részt vesznek a szavazáson.

Dr. Kovács Zoltán a délelőtti istentisztelet után indult választani, gyermekei társaságában érkezett a 28. számú szavazókörbe, szavazata leadása után visszatért munkatársaihoz és a napot további mozgósítással tölti, este pedig közösen figyelik majd az eseményeket.

Képek:


Címkék: választás2018
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!