Szeretném, ha pártunk célkitűzései meghallgatásra találjanak kormányzati szinten - Sándor Endre Géza, az ORIGÓ Párt jelöltje a választásokról


2018-04-08 16:36:41  | cikk: HuHa  | 


Szeretném, ha pártunk célkitűzései meghallgatásra találjanak kormányzati szinten - Sándor Endre Géza, az ORIGÓ Párt jelöltje a választásokról főképe
Sándor Endre Géza, az ORIGÓ Párt országgyűlési képviselőjelöltje családjával együtt ment el a mai országgyűlési választásokra. Fél 11-kor érkezett meg a Munkácsy-iskola sporttelepén kialakított szavazóhelyiségbe, hogy leadja voksát. Az első alkalommal induló jelölt úgy fogalmazott, pártja ugyan az országos listára nem került fel, de fontosnak érzi, hogy célkitűzéseiket képviselje.

-Szeretném elérni, hogy a pártunk célkitűzései meghallgatásra találjanak kormányzati szinten és bennünket megkeresve, programunkkal azonosulva megvalósuljanak terveink.
Véleménye szerint nagyon fontos, hogy mind társadalmi, mind anyagi vonatkozásban elismerjék azt a munkát, amit egy ápolási díjon lévő szülő a nap 24 órájában tesz.
-Célunk, hogy az enyhén és súlyosan sérült gyermekek számára olyan fejlesztések álljanak rendelkezésre, amivel állapotuk az önállóság felé mozdulhat el. Lehessenek ők is önellátók, tudjanak dolgozni, válhassanak adófizető polgáraivá az országnak.
A képviselőjelölt örömét fejezte ki, hogy magas a részvételi arány a választáson, mint mondta, az a jó, ha minél többen hangot adnak a véleményüknek, és olyan eredmény születik, ami minél több választópolgár akaratát tükrözi.

Arra a kérdésre, hogy milyen gondolatokkal dobta be szavazólapját, úgy válaszolt, elsősorban a kisfiára gondolt, hiszen a jelöltséget is kisfia és családja miatt vállalta, és a hasonló helyzetben lévő családoknak kíván ezzel segíteni.
Sándor Endre Géza a választás napját családja körében tölti, este pedig az eredményeket figyeli majd.

Képek:


Címkék: választás2018
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!