Töreki Milán győzelemre számít


2018-04-08 16:34:55  | cikk: HuHa  | 


Töreki Milán győzelemre számít főképe
10 órakor adta le szavazatát Töreki Milán, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje a 10. számú szavazókörben, a Nátuskerti Óvodában. A fiatal politikus elő alkalommal mérettetti meg magát ezen a politikai színtéren és nagy reményekkel adta le voksát.
-Bizakodó vagyok és hatalmas élmény számomra, hogy ott lehetek az első 106-ban, aki el fogja hozni a kormányváltást. 21 óra után már jönni fognak az eredmények és én nagyon bízom a sikerben. Nagy élmény nekem az a rengeteg üzenet, amit az interneten kaptam, vagy amivel személyesen megszólítottak az elmúlt hónapokban, és amikor most ide tartottam. Közel 70 ezer választópolgárról beszélhetünk ebben a választókerültben és nagyon felemelő élmény, hogy néhány százalékát, de bízom benne, hogy többségét fogom tudni képviselni a holnapi naptól.

Arra a kérdésre, hogy meglátása szerint mennyire sikerült megszólítania a választópolgárokat, elmondta, újfajta kampányt alkalmazott, ami szerinte szimpátiát keltett az emberekben.
-Igyekeztem mindenből kivenni a részemet, 3 ezer plakát került ki a választókerületben, több ezer újság, körülbelül 5 tonnányi anyagot mozgattunk meg, és ezek készítésében, kihelyezésében részt vettem. Szerintem pozitív élményt és visszacsatolást adhatott a választóknak, hogy láttak a villanypózna tetején, láttak plakátot ragasztani, hűtőmágnest osztogatni, és láttak mind a 87 településen.

Meglátása szerint, történelmileg az egyik legmagasabb részvételi arányt hozza ez a választás, pártja és saját szereplését pedig egyértelműnek látja.
-Mindenképpen győzelmet várunk. Az elmúlt hónapokban nagyon keményen dolgoztunk a kampánycsapatommal és hiszem, hogy ez ma beérik és egyfajta új politikai színezetet tudunk vinni a magyar közéletbe. Bízom benne, hogy ezt a választók is így gondolják. Országos szinten ugyanígy látom a párt helyzetét.
Töreki Milán a mai napát a numizmatikai találkozón kezdte, körbenézett, hogy a gyűjteményét mivel tudná gyarapítani, a szavazás után pedig még tovább munkálkodik a választók mozgósításán.

Képek:


Címkék: választás2018
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!