Dr. Kovács Zoltán: a választás tétje Magyarország jövője


2018-04-06 23:15:45  | cikk: HuHa  | 


Dr. Kovács Zoltán: a választás tétje Magyarország jövője főképe
A választás tétjére hívta fel a figyelmet mai sajtótájékoztatóján dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje.
-Aközött kell dönteni, hogy Magyarország bevándorló ország lesz, Soros emberei által irányítva, vagy megőrizzük Magyarországot magyar országnak. Ez a választás tétje, és aki ezt nem hiszi el, a végén csalódhat - jelentette ki. Hangsúlyozta, ez a választás nem 4 évre határozza meg az ország sorsát, hanem akár évtizedekre. A migránsáradat veszélyein túl a Soros-hálózat további Magyarország ellenes tevékenységéről is beszélt. Mint mondta, a Magyarországon működő külföldi cégeken, a német kormányon és külügyminisztériumon keresztül próbálnak nyomást gyakorolni hazánkra.
-Ezzel a magyar emberek munkahelyét, megélhetését veszélyeztetik - hangsúlyozta.
A politikus arról is szólt, a multi- és globális világnak sokkal egyszerűbb, ha nem kell nemzeti kormányokkal egyezkedni.
-A világ arról szól, hogy a jelenlegi gazdasági, globális világ, a pénzhatalom miként tud a nemzeti kormányok fölött átlépni. Mi pedig azt mondjuk, hogy ez ne történjen meg! Nekünk Magyarország az első és szükség van most minden egyes magyar emberre, akinek szintén Magyarország az első.
Dr. Kovács Zoltán úgy fogalmazott, a Fidesz-KDNP mindent meg fog tenni azért, hogy megvédje az országot.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: választás2018
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!