Új játékelemmel bővült a tapolcafői játszótér


2018-04-06 23:08:46  | cikk: Babos Petra  | 


Új játékelemmel bővült a tapolcafői játszótér főképe
A pápa-tapolcafői játszótéren egy új játékot, egy favonatot vehettek birtokukba a gyerekek péntek délután. A Pápa-Tapolcafőn működő Reménységeinkért Alapítvány 2017-ben megszűnt, ezért az elnökség, a kuratórium tagjai úgy gondolták, hogy a maradék pénzből meglepik a gyerekeket egy új játékkal, amelyet a játszótéren helyeztek el.
Vilmanné Ikervári Lilla elmondta, a vonatot az alapítvány vásárolta a kuratórium döntése alapján. Az alapítvány 21 éves működés után szűnt meg 2017-ben.
Áldozó Tamás polgármester elmondta, annak ellenére, hogy valami véget ér, akár szomorúsággal is eltölthetné az embert, de nem feltétlen kell, hogy az alapítvány működésének befejezése ilyen érzéseket keltsen. Az alapítványból meg fog maradni az utókornak az a példa, hogy hogyan lehet felelősségteljesen viselkedni, akár intézmény hiányában is azoknak, akik itt születnek Tapolcafőn. Végül gratulált a tapolcafőieknek, hogy a játszótér területe egyre szebb és szebb lesz, hiszen azzal az összefogással, ami kialakult, egy rendezett településrésszé válik.
Az ünnepélyen Rádi Róbert, a kuratórium egyik alapítója okleveleket adott át a kuratórium tagjainak sok éves, önzetlen munkájuk elismeréseként. Így Kissné Bolla Judit, Apostol Pál, Ellmann Endréné, Kovács Jánosné és Vilmanné Ikervári Lilla vehetett át elismerő oklevelet.
Az átadón a tapolcafői óvodások működtek közre vidám műsorral.
A gyerekek a nemzetiszínű szalag átvágása után azonnal megrohamozták a vadiúj játék vonatot és kipróbálták azt nagy örömükre.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!