Egy szoros, egy sima vereség


2018-04-06 22:16:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egy szoros, egy sima vereség főképe
Megyei rangadót vívott az U15-ös és U14-es utánpótlás labdarúgó bajnokságban a Pápai Egyesített Labdarúgó Club. Forsthoffer Tibor tanítványai közül elsőként a nagyobbak léptek pályára, akik a negyedik helyen álltak a kezdő sípszó előtt, ellenfelük a harmadik pozíciót foglalta el. A mérkőzésen végül egyetlen gól született, ezt sajnos Kötél révén a 66. percben a vendégek szerezték, így a pápaiak elveszítették a rangadót. Ezután az U14 következett, a tabellán elfoglalt helyezések alapján itt nem lehetett kiélezett küzdelemre számítani, hiszen a PELC a hátsó régióban foglalt helyet, míg a Veszprém az éllovas volt. A tíz helynyi különbség sajnos érvényesült is, a megyeszékhelyiek 13-0-ra győztek.
- Az első félidőben voltak lehetőségeink, jól működtek a letámadásaink, sok labdát is szereztünk, sajnos a helyzetkihasználással akadtak gondjaink - mondta az U15-ös mérkőzéssel kapcsolatban Forsthoffer Tibor. - A második félidőre elfáradtunk, a Veszprém pedig egy szépségdíjas találattal elvitte a három pontot. Az U14-nek sajnos nem volt esélye, számítottunk rá, hogy az esélyesebb ellenfél érvényesíti a papírformát, ilyen arányban is megérdemelten nyertek.

A pontvadászat Hévízen folytatódik.

Képek:


Címkék: PELC
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!