Kár az utolsó húsz percért


2018-03-31 19:01:37  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Kár az utolsó húsz percért főképe
A tavasszal mindhárom mérkőzését megnyerő, harmadik helyen álló Andráshidához utazott a Pápai Perutz FC. Az NB III-as labdarúgó bajnokság 21. fordulójában a pápaiakra nem várt könnyű két félidő, hiszen vendéglátóik idén elkapták a fonalat és meggyőző teljesítménnyel, hat rúgott és mindössze egyet kapott góllal gyűjtötték be a bajnoki pontokat. A mieinknél Hanzl Mátéra nem számíthatott Marton Miklós, sőt sérülés miatt Szabó Zsolt és Nagy Bálint sem tudta vállalni a játékot, jó hír volt viszont, hogy Császár Attila és Domján Roland felépült, a pápaiak edzője a Sánta - Domján, Császár, Kozma, Böröczky - Somogyi, Bohner - Jurik, Baldauf, Németh L. - Skriba kezdőt küldte pályára. Az első 45 percben nem sáfárkodott jól helyzeteivel a vendég csapat, bár voltak kidolgozott lehetőségek, azokkal nem sikerült élni, igaz gólt sem kaptak, hiszen a védelem fegyelmezetten tette a dolgát. 0-0-ás első félidő után nem változott a játék képe a folytatásban sem, a Perutz becsülettel dolgozott és igyekezett meglepni ellenfelét. A 72. percben egy középpályán elveszített labdából Szegleti Gergely passzolt a kapuba, így a hátralévő szűk húsz percben a pápaiaknak kockáztatniuk kellett. Több alkalommal meg is volt az esély az egyenlítésre, ám hol a zalai védelem, hol Horváth kapus tette jól a dolgát. A hosszabbításban mindent egy lapra tett fel a Pápa, ám nem sikerült a kapuba találni, sőt a hosszabbításban Szegleti egy kavarodás után megduplázta az andráshidai előnyt és lezárt minden érdemi kérdést.

Tarr Andráshida SC - Perutz FC 2-0 (0-0) Gsz.: Szegleti 2

Marton Miklós: A szerencsésebb csapat nyert. Az első félidő teljesen rendben volt, sajnos a kínálkozó lehetőségekkel nem tudtunk élni, pedig volt több helyzetünk is, sőt még egy jogos tizenegyestől is megfosztottak minket. A második játékrészben is rossz döntéseket hoztunk az ellenfél kapuja előtt, ráadásul a hajrához közeledve egy labdavesztés után hátránya kerültünk. A végén kockáztatnunk kellett és a hosszabbításban újabb gólt kaptunk, de akkor már mindegy volt. Úgy gondolom, egy pontot megérdemeltünk volna.

Tarr Andráshida SC: Horváth M. - Horváth T. (Horváth D. 60), Tóth (Takács 80), Simonfalvi (Varga 75), Szegleti, Kalamár, Marsai, Major, Kovács, Nagy, Vittman

Perutz FC: Sánta - Domján, Császár, Kozma, Böröczky - Somogyi, Bohner - Jurik, Baldauf (Szedlacsek 75), Németh L. - Skriba

A pontvadászat április 4-én Ajkán folytatódik a mieink számára (kezdés: 17:30), majd április 7-én 16 órától a THSE-Szabadkikötő látogat a Perutz Stadionba.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!