Dobogós csapathoz utazik a Perutz FC


2018-03-30 12:08:45  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | 


Dobogós csapathoz utazik a Perutz FC főképe
A harmadik és hatodik helyezett csatáját rendezik március 31-én Zalaegerszegen, amikor is a Pápai Perutz FC a dobogós Andráshidához utazik.
A pápai csapat a legutóbbi játéknapon megszerezte első tavaszi pontjait, hiszen 1-0-s félidő után 2-1-re nyertek a sárga-kékek a Csepel ellen, üröm az örömben, hogy a meccs hajrájához közeledve a Pápa középpályása, Hanzl Máté súlyos sérülést szenvedett.
- Úgy gondolom, az első és második félidőben is volt 20-30 perc, amire lehet építeni - emlékeztetett Marton Miklós, a Perutz mestere. - Győzelmünk nem forgott veszélyben, bár volt néhány szituáció, amikor Sánta Andrásnak játékba kellett avatkoznia. Nagy veszteség Hanzl Máté kiesése, a mérkőzés utáni vizsgálatokból kiderült, hogy sajnos térdszalag-szakadást és porcsérülést szenvedett és műteni kell. Megpróbáljuk pótolni, de nem lesz egyszerű.
Március utolsó napjának délutánján a csapat Zalaegerszegre, az andráshidai sporttelepre utazik. A vendéglátók a tavaszi idény során eddig remekül szerepelnek, hiszen valamennyi mérkőzésüket megnyerték.
- Nagyban meghatározza a mérkőzés végkimenetelét, hogy egyrészt kik lesznek hadra foghatóak a részünkről, és hogy melyik arcunkat mutatjuk. Ha a Kaposvár ellenit, van esélyünk pont, pontok begyűjtésére, ha a III. kerület ellen látottak köszönnek vissza a pályán, nem lesz esélyünk. Az Andráshida masszív, előrefele veszélyes, jó csapat, mutatják ezt az eddigi eredményeik is. Nem szeretnénk kikapni, itthon is volt esély a pontszerzésre, bízom benne, hogy idegenben is lesz.
A pápaiak edzője elmondta, Császár Attila és Domján Roland is felépült, de a sérültek miatt van még egy-két kérdőjel az utazó keretben.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!