Cél az önfeledt játék


2018-03-28 19:58:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Cél az önfeledt játék főképe
Három megye 59 csapatának részvételével utánpótlás szivacskézilabda fordulót rendeztek a Sportcsarnokban, melyen a házigazda Kilián DSE két fiú és két lánycsapata is küzdőtérre lépett.
Veszprém, Vas és Győr-Moson-Sopron megye U7-es és U8-as fiú-és lánycsapatai küzdöttek meg egymással, a forduló célja ezúttal is elsősorban a játéklehetőség biztosítása volt, és az, hogy a picik minél több pozitív élményt szerezzenek, ezt elősegítendő sem győztest, sem vesztest nem hirdettek, nem volt eredményszámítás, vagy végső sorrend. Ifj. Koncz Sándor, a Kilián DSE elnöke érdeklődésünkre elmondta, a februári rendezéssel nagyon elégedettek voltak a szövetség képviselői, ezért esett a választás ismét Pápára.
- A szivacskézilabda-programmal az a cél, hogy egy alapot megteremtsünk, a gyerekek ismerkedjenek meg a mozgásanyaggal és sikerélményhez jussanak - mondta a rendező egyesület vezetője. - Az élményközpontú versengés az elsődleges szempont, nem az eredmények hajszolása. Olyan nagymúltú klubok kézilabda-palántái is pályára léptek, mint például a Veszprém, a Győr, a Szombathely vagy épp az Ajka. A pápai gyerekekkel elégedett vagyok, játszottak olyanok is, akik ezen a napon szerezték meg első góljukat és olyanok is, akik már egy éve hozzánk járnak edzésre. Bízom benne, hogy a lelkesedésük töretlen lesz és a későbbiekben is megmaradnak a sportág mellett - tette hozzá Koncz Sándor.

Képek:


Címkék: kézilabda
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!