Vízilabda: Egy győzelem, egy vereség


2018-03-26 21:12:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vízilabda: Egy győzelem, egy vereség főképe
Egy nagyarányú győzelemmel és egy szoros vereséggel zárta az OB II-es vízilabda bajnokság pápai fordulóját a Pápai SE, mely előbb magabiztosan győzte le a gyöngyösieket, majd egy nyerhető meccset veszített el a Szentes ellen.
Már a középszakasz második fordulójának párosításait rendezték a Várkertfürdőben, ahol összesen négy találkozón ugrottak vízbe a játékosok. A PSE a nyeretlen Gyöngyössel kezdett és két negyed után már öt góllal vezetett. A folytatásban is a mieink akarata érvényesült, sőt az utolsó felvonásban sikerült növelni a különbséget, végül 9 góllal nyertek a vendéglátók. Rövid pihenő után következett a Szentes elleni négy negyed, ahol sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd a házigazdák hibáit kihasználva háromgólos előnybe kerültek a vendégek, és az előnyt már nem is engedték ki a kezükből. A PSE edzője, Cseh László érthető módon inkább az első meccsen látottakkal volt elégedett.
- Nem lehet panaszom a Gyöngyös ellen látottakra, nagyjából működött, amit előzetesen megbeszéltünk. Pozitívum, hogy a keretből tízen is feliratkoztak a góllövők közé, köztük a feltörekvő fiatalok, Megyeri Hunor, Bencze Ádám, Csikós Máté és Wieder Dominik is jól teljesített, ahogy kapusunk, Csorba Ákos is. A Gyöngyös ellen sokáig partiban voltunk, úgy gondolom, volt is esély a győzelemre, sajnos sok emberelőnyös támadást rontottunk el és el is fáradtunk az utolsó két negyedre. Ettől függetlenül nincs okunk a panaszra, örülök, hogy a srácok ismét megérezhették a győzelem ízét.

Gyöngyösi Alligátorok Vízilabda Club - Pápai SE 9-18 (Gsz.: Kerekes Csongor 6, Georgilas Konstantinos 2, dr. Cseh László 2, Megyeri Hunor 2, Bencze Ádám 1, Roczanov Dávid 1, Rónavári Koppány 1, Magyar László 1, Szántó Tibor 1, Szilágyi Balázs 1.

Pápai Sportegyesület - Szentesi Vízilabda Klub 15-21 (Gsz.: Rónavári Koppány 4, Nagy Richárd 2, Magyar László 2, dr. Cseh László 2, Szántó Tibor 2, Szilágyi Balázs 2, Megyeri Hunor 1.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!