Ovisuli a Weöresben


2018-03-25 23:58:56  | cikk: ha  | 


Ovisuli a Weöresben főképe

A Pápai Weöres Sándor Általános Iskola a hagyományokhoz híven idén is szervez ovisulis foglalkozásokat. Az intézmény a következő tanévben is két első osztályt szeretne indítani, ezek az alkalmak jó lehetőséget kínálnak arra, hogy a gyerekek és a szülők is megismerjék a leendő pedagógusokat. A 2018-19-es tanévben Tóthné Berkes Noémi és Gosztola Erika, valamint Matyókné Erdős Tímea és Horváthné Süle Adrienn várja majd az elsősöket.

A szülőknek Mógor Adrienn igazgató tartott tájékoztatót

Mógor Adrienn intézményvezető elmondta, hogy a Weöresben nagy hangsúlyt kap a drámapedagógia, hisz ennek komoly hagyománya van az iskolában. A gyerekek tanórai keretben választhatják a drámát, emellett szakkör is működik itt, hisz az intézmény az Eck Imre AMI egyik telephelye és a diákok művészetis bizonyítványt is kapnak. A másik fontos terület a természettudományos képzés, a délelőtti környezetismeret, természetismeret és matematika órákhoz igazított tananyag elsajátítása és még magasabb szintre emelése a cél. A Weöres számos ökoiskolai programmal is várja a gyerekeket, mint például a papírgyűjtés, az Öko-napok, a Víz világnapjához és a Föld napjához kötődő országos rendezvények. Természetesen a sportnak is fontos szerep jut, hisz a foci, a kézilabda és a tollaslabda is eredményes sportág az iskolában.

A leendő elsősöket az első ovisulis alkalmon drámajátékokkal és kézműves foglalkozással várták a tanító nénik, a húsvét jegyében. A második ovisuli április 5-én lesz, 16.30-kor kezdődik a játékos ismerkedés.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!