Családi délután a Szent Benedek Plébánián


2018-03-25 20:31:24  | cikk: pi-pa  | fotó: Pintér Ádám  | 


Családi délután a Szent Benedek Plébánián főképe
A tókerti Szent Benedek Plébánia Virágvasárnap tartotta hagyományos Húsvéti családi délutánját. A rendezvény családi szentmisével kezdődött, majd a plébánia hittantermében és udvarán folytatódott a program. A gyermekek számtalan kreatív elfoglaltságból válogathattak. Készíthettek feltámadási ajtódíszt, húsvéti kosarat, tavaszi tojástartót, tojásfüzért és tavaszi ablakdíszt. A résztvevőket mindezeken túl szeretetvendégség is várta.
Szijártó László esperes, plébános hírportálunknak elmondta, évente két alkalommal, advent harmadik vasárnapján és virágvasárnap tartanak hasonló rendezvényeket, melyeknek nagyon fontos célja a közösségépítés. A mai rohanó világban nincs idő arra, hogy egy átlagos vasárnapon a szentmisét követően a hívek együtt maradjanak és beszélgessenek, és a plébánosoknak sincs idejük erre. Az ilyen különleges alkalmak azonban lehetőséget biztosítanak a találkozásra, a közös időtöltésre, a közösség megerősítésére.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!