Zanzafix születésnapját ünnepelték


2018-03-25 11:07:08  | cikk: Babos Petra  | 


Zanzafix születésnapját ünnepelték főképe
A Dé-Mol Színtársulat Zanzafix születésnapja, avagy varázsolni szeszélyes című mesejátékát láthatta a Jókai Mór Városi Könyvtárban az érdeklődő közönség. A darabot ezúttal is Iványi Balázs írta.
-A Zanzafix-mesék negyedik fejezetének eredménye immár a színpadon is látható.
A "Varázsolni szeszélyes" című mese ismét tele van vidám jelenetekkel.
Közeleg Zanzafix születésnapja, miközben magányában kesereg, meghallja bánatát Szella, a nyúl. Ráveszi társait, lepjék meg valami ajándékkal a hóbortos varázslót. Ralf, a róka még Zanzafix varázskönyvét is ellopja, hogy az ajándék sikere minél nagyobb legyen. Rövidesen rá kell jönniük, az egészen egyszerű feladatok is bonyolult folyamatokat indítanak el. A kihívásoknak pedig sorra meg kell felelniük. A varázslás nem játék, mindig van valami várt, vagy nem várt következménye. Ahhoz bizony avatott kezek szükségesek - mondta Iványi Balázs, aki hozzátette, céljuk, hogy a gyerekeket megnevettessék, és egyben neveljék is az előadásukkal.
A negyedik Zanzafix-mese ezúttal sem okozott csalódást a gyerekeknek, hiszen sokat nevethettek az előadás során, s szurkolhattak a mese szereplőinek.
A Zanzafix előadásoknak lesz ötödik meséje is a közeljövőben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!