Megtörné a hazai átkot a Perutz FC


2018-03-23 10:41:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megtörné a hazai átkot a Perutz FC főképe
Két vereséggel és egy elhalasztott mérkőzéssel a háta mögött hazai pályán igyekszik megszerezni első tavaszi pontjait a Perutz FC, mely szombaton 15 órai kezdéssel azt a Csepelt fogadja a Perutz Stadionban, mely idén két döntetlent tud felmutatni.
Marton Miklós együttese egy csalódást keltő, III.kerület elleni fiaskón és egy Kaposvár elleni szoros vereségen van túl, ahol a játék összképe alapján egy pontot megérdemeltek volna Szabó Zsolték, hiszen 2-1-nél volt esély az egyenlítésre.
- Jól játszott a csapat, sajnos a helyzetkihasználással ismét gondjaink akadtak - emlékezett vissza a kaposvári kirándulásra a Pápa mestere. - Hátrányból vágtunk neki a második félidőnek, ahol ki kellett nyílnunk, ezáltal a Kaposvár kontrázhatott és végül be is talált, igaz hatalmasakat hibáztunk a gól előtt. A szépítés után labdánk volt a döntetlenhez, ez sajnos kimaradt, így a javuló játékon kívül másnak nem tudtam örülni a lefújás után.
Jó emlékeik lehetnek a Csepelről a pápaiaknak, hiszen ősszel épp a fővárosiak ellen szakadt meg a Perutz négy mérkőzés óta tartó nyeretlenségi szériája, akkor Németh László találatával 1-0-ra nyertek a sárga-kékek. A 20. fordulóban is három pontban reménykednek a bakonyaljai településen.
- Zárt védekezésből kontrákra épít a Csepel, így nagyon oda kell figyelnünk, hogy labdavesztés után ne rohanjanak át rajtunk - utalt a kilencedik helyen álló csepeliek elleni összecsapásra Marton Miklós. - Csakis győzelemben gondolkodom, szeretnénk végre kiszolgálni a szurkolóinkat, mert amióta NB III-as edző vagyok, hazai pályán még nem teljesített az általam elvártaknak megfelelően a csapat, idegenben ráadásul több pontot is szereztünk, ezen pedig változtatni kell.
A Kaposvár ellen Somogyi Richárd begyűjtötte ötödik sárga lapját, így ő a sérült Domján Rolanddal egyetemben biztosan kihagyja a mérkőzést.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!