Emlékfutást szervez a Református Gimnázium


2018-03-23 10:20:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Emlékfutást szervez a Református Gimnázium főképe
A Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziumának tantestülete és diáksága április 21-én, szombaton egy emlékfutás keretében emlékezik meg az 1991-2016 között kiváló munkát végző és időközben elhunyt igazgatóiról.
- Rendezvényünkkel szeretnénk felhívni a figyelmet az egészség megőrzésének fontosságára, a futás és a mozgás örömére, a kapcsolatok, barátságok kialakítására, megőrzésére. Ez a rendezvény élő példája lehet a társadalmi kohézió erősítésének, az egyházak és a civil szervezetek közösségfejlesztő kapcsolatának is - tájékoztatott Szabó Ildikó főszervező, a Sanogenesis Alapítvány elnöke, az intézmény nyugdíjas testnevelő tanára. Akikért futunk: Kövy Zsolt a gimnázium főigazgatója, dr. Korsós Bálint internátusi igazgató, igazgatóhelyettes, igazgató, dr. Kálmán Attila oktatási államtitkár, a gimnázium igazgatója valamint Kovács Péter igazgatóhelyettes, igazgató. Bízunk abban, hogy a Pápai Református Kollégium volt és jelenlegi diákjaihoz és tanáraihoz, valamint a Debreceni Dóczy Gimnázium küldöttségéhez többen is csatlakoznak Pápa város és környéke, valamint a Dunántúli Református Egyházkerület iskoláiból, gyülekezeteiből, sportszerető és elhunyt igazgatóink tisztelői köréből. Az emlékfutásra nevezni a 7, 14 illetve 21 kilométeres távokra valamint a gyermek futamokra április 5-ig lehet.

A rendezvény fővédnöke dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár, országgyűlési képviselő. A részvételről bővebben www.refi-papa.hu, a www.sanogenesis.hu honlapon illetve az esemény Facebook oldalán olvashatnak.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!