Víz világnapja az uszodában


2018-03-22 17:39:26  | cikk: Babos Petra  | 


Víz világnapja az uszodában főképe
Néhány év kihagyás után tavaly ismét megszervezte a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ a víz világnapján azt a játékos megmérettetést, melyen a város hat általános iskolája mérte össze gyorsaságát, ügyességét és tudását a Várkertfürdő uszodájában.
Illés Viktória szervező elmondta, a vizes versenyre összesen 60 diák nevezett iskolánként 10-10 tanulóval.
-Az ENSZ 1993-ban március 22-ét jelölte ki a víz világnapja dátumaként, melynek célja, hogy gondoskodásunk középpontjába kerüljön ez a természeti kincs. E jeles nap minden évben más és más nézőpontból hívja fel a figyelmünket a víz alapvető szerepére. Vetélkedőnk is a víz fontos szerepére koncentrál, játékos feladatok által - tudtuk meg Illés Viktóriától.
A jó hangulatú versenyt labdagyűjtés, matracon úszás, kapura dobás, vízi-totó, puzzle és csőjavító-idom összeszerelése és vízórafújás színesítette.
A versenyen lebonyolításában a Pápai Víz és Csatornamű Zrt. és a PSE Vízilabda Szakosztálya is közreműködött.

Képek:

1. Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola
2. Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános Iskola
3. Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola
4. Weöres Sándor Általános Iskola
5. Szent István Római Katolikus Általános Iskola
6. Tarczy Lajos Általános Iskola
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!