Új edzőpark épül az Acsády Sporttelepén


2018-03-16 15:59:41  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Új edzőpark épül az Acsády Sporttelepén főképe
A város a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Nemzeti Szabadidős - Egészség Sportpark Program keretében benyújtott pályázatát sikeresen bírálták el, így hamarosan újabb, a Munkácsy Sporttelepén korábban átadottnál nagyobb sportpark épül az Acsády sportpályán - jelentette be dr. Áldozó Tamás. A létesítmény alkalmas lesz az alapvető erősítő edzésformák gyakorlására, sőt speciális gyakorlatok elvégzésére is lehetőséget biztosít. A városvezető elmondta, a város hét sportpark megépítésére pályázott, ezek közül ez már a második sikeres projekt, melynek keretében 150 négyzetméteres, gumi talajú területet alakítanak ki.
- 2016 novemberében egy 'C' típusú, 90 négyzetméteres sportpark már megépült a Fiumei úti sporttelepen, a közeljövőben az Acsády sportpályán is elkészül egy 'D' kategóriájú - mondta a polgármester. - Fontos megjegyezni, hogy az önkormányzat nem a megvalósítás forrását nyerte el, hanem a kész létesítményt, azaz a központi közbeszerzésen nyertes cég munkatársai elhozzák az elemeket a városba, és a helyszínen összeállítják. Úgy gondolom, jó döntést hoztunk, amikor erre a területre esett a választásunk, hiszen sokan sportolnak itt, és a beruházás által tovább nő a sportolási lehetőségek száma a környéken lakók számára.
A polgármester hozzátette, a sportparkban saját testsúlyos gépek kapnak helyet, melyek többek között húzódzkodásra, tolódzkodásra, fekvőtámaszra, hasizom erősítésre, hátizom erősítésre, függeszkedésre alkalmasak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!