A hölgyeket köszöntötte a Honvéd Bajtársi Klub


2018-03-12 18:13:01  | cikk: Babos Petra  | fotó: Honvéd Bajtársi Klub  | 


A hölgyeket köszöntötte a Honvéd Bajtársi Klub főképe
A Honvéd Bajtársi Klubban már hosszú évek óta hagyomány, hogy nőnap alkalmával köszöntik a hölgytagjaikat.
A Huszár Közösségi Házban tartott rendeuvényen a szép számban megjelenteket a klub nevében Gosztola István üdvözölte,
majd a Nemzetközi Nőnap alkalmából a klub megjelent hölgy tagjait a város nevében Unger Tamás alpolgármester köszöntötte Márai Sándor: Köszönet a nőknek című versével.
-Azt gondolom, hogy Márai kiválóan bemutatja egy egész élet során a hölgyekkel való találkozások fontosságát: mint anyával, mint feleséggel, mint leánygyermekkel, de találkozhatunk az ápolónővel, a bolti eladóval és a rengeteg emberi érzéssel, amelyet csak a hölgyektől kaphatunk, mi férfiak. Jelenlévő férfitársaim minden bizonnyal át tudják érezni a feleség szó - vagyis a teljes férfiember egyenlő részét kitevő hölgy - jelentőségét, és akinek még a leánygyermek is megadatott, tudja, hogy mennyire különleges kapcsolat lehet az. Köszönet a nőknek, amiért olyanok, amilyenek, és kérjük, maradjanak is meg mindig ilyennek - emelte ki Unger Tamás.
A nőnapi rendezvény kiváló alkalom volt arra, hogy oklevéllel köszöntsék azokat a hölgyeket, akik lelkiismeretes munkát végeztek a bajtársi klubért. A közösség érdekében huzamos időn át végzett önzetlen kiváló munka elismeréseként oklevélben részesült Varga Gyuláné, Máté Lászlóné, Hári Gyuláné. Az MH. Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 3. Toborzó és Érdekvédelmi Központ - Veszprém parancsnoksága emléklapot adományozott Mészárosné Oláh Juditnak és Tüdős Istvánnénak, akik a Magyar Honvédség érdekében végeztek kiemelkedő munkát. Az elismeréseket Farkasdi Lajos nyugállományú őrnagy és Soós Gyula őrnagy a 3. sz. TÉK Veszprém parancsnokai adták át. A köszöntőket követően a klub férfitagjai átnyújtották a Bocskay László önkormányzati képviselő által biztosított rózsákat a megjelent hölgyeknek. Az ünnepségen Gosztola Istvánt a kultúrműsorokban hosszú éveken át nyújtott kiemelkedő munkája alapján tiszteletbeli tagnak fogadta a közösség. A jó hangulatú rendezvényen fellépett a klub Vidám Nagyik énekkara is. A nőnap közös vacsorával, tánccal és tombolasorolással zárult az esti órákban. A zenés-táncos összejövetelen a talpalávalót a Füredi Duó szolgáltatta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!