A harmadik negyedben szétesett a Motax Pápa KC


2018-03-12 15:05:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A harmadik negyedben szétesett a Motax Pápa KC főképe
Az Óbudai Kaszások felett aratott fontos siker (87-97) és a 100 százalékos BKG-Príma SE (89-57) elleni vállalható vereség után a Motax Pápa KC újabb fontos mérkőzést játszott. A bennmaradásért vívott harcban Molnár István csapatának a 9. helyen álló Sopron KC-Sportiskolát kellett két vállra fektetnie. A novemberi odavágón Horváth Attila parádés játékának köszönhetően sikerült négy ponttal két vállra fektetni a soproniakat (69-73). Az első félidő a hazaiak elképzelései szerint alakult, a nagy dobópárbajból a pápaiak jöttek ki jobban, hiszen kihasználva a vendégek védekezési hibáit, 11 pontos előnnyel fordulhattak (52-41). Nagyszünet után a Sopron védekezést váltott, az első félidőben látotthoz képest jóval agresszívebben játszott, ami teljesen megzavarta a Motaxot. A negyedet 32-8-as részeredménnyel abszolválták a soproni fiatalok, amivel el is döntötték a meccset. A záró felvonás már csak formalitás volt, végül 11 ponttal nyert a Sportiskola.

Motax Pápai KC - SKC Sportiskola 77-86 (25-22, 27-19, 8-32, 17-13)

Molnár István: Nehéz bármit is mondanom a harmadik negyedben látottakról, természetesen nem ezt beszéltük meg az öltözőben. Azt kértem, hogy ugyanazzal a lendülettel jöjjünk ki, mint ahogy azt az első félidőben tettük, na ebből semmi nem valósult meg. Nem voltunk fejben itt, jó néhányan jóval tudásuk alatt teljesítettek. Hiába kértem gyorsabb, kombinatívabb játékot, ebből semmi nem valósult meg, szégyenteljes teljesítményt nyújtottunk.

Motax Pápa KC: Horváth G. 21/9, Kálmán 20/12, Keller 12, Horváth A. 11/3, Cook 9/3, Fülöp 2, Schveighoffer 2, Kasza, Kocsis.

A pápai csapat a következő fordulóban a SMAFC gárdájához utazik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!