Sikeres évkezdet a Bakony Judo Klubnál


2018-03-07 16:08:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sikeres évkezdet a Bakony Judo Klubnál főképe
Jól kezdték az idei versenyszezont a Bakony Judo Klub tagjai, akik a nemesvámosi megyei diákolimpián és a Cegléden rendezett serdülő diákolimpián is tatamira léptek. A judokák Nemesvámoson népes mezőnnyel, 16 fővel indultak.
- A versenyen sokan voltak "első bálozók", akik itt ismerkedtek meg a versenyzés szépségeivel. A rutinos versenyzőinknek pedig jó lehetőséget adott a felkészülésre a korosztályos országos versenyekre - mondta Szolga Gábor, a klub elnöke. - A tizenhat versenyző, nyolc arany-, hét ezüst - és egy bronzérmet szerzett. A juniorok között Tóth Kristóf és Pákozdi Bence végzett az első helyen, az ifjúságiaknál Bata Zsóka második lett. A serdülők között Tóth Réka, Piriti Rebeka és Dékány Bálint aranyérmet, Bakos Olivér ezüstöt vehetett át. A diák 'A' korcsoportban Kondor Alina az első, Tóth Máté a dobogó második fokára állhatott fel. A diák 'B' korosztályban Varga Levente második, Kiss Marcell harmadik helyezést szerzett. A diák 'C' korcsoportban Bakos Hannának és Fekete Barbarának köszönhetően két első helyet hoztunk el, a fiúknál Fülep Krisztián és Ihász Máté egyaránt második lett súlycsoportjában. A diák 'D' korcsoportban játékos vetélkedőt rendeztek, ahol Győr Dávid jóvoltából egy második hely fűződik a nevünkhöz.
A következő verseny a Cegléden rendezett serdülő 'A' diákolimpia volt. - A legszebb eredményt Szolga Gábor Zalán érte el, aki a -73 kilogrammos súlycsoportban ezüstérmet szerzett. A női -57 kilogrammos kategóriában Piriti Rebeka ötödik lett, Dékány Bálint a - 66 kilogrammosok között szintén ötödik helyezést ért el, soha rosszabb évkezdetet - bizakodott a klub elnöke.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!