Az országos diákolimpiára készülnek


2018-03-07 11:47:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az országos diákolimpiára készülnek főképe
Közel 60 induló részvételével négy korosztálynak (I., II., III., IV.) a Weöres Sándor Általános Iskola tornatermében rendezte meg a Kilián DSE a tollaslabda Pápa Kupát. A verseny célja a versenyzési lehetőség biztosítása volt a nem igazolt utánpótlás korosztály részére és persze a felkészülés az országos diákolimpia döntőre, melyet számos pápai induló részvételével március végén Kiskunfélegyházán rendeznek.

- Négy pályán két nyert játszmára 11 pontig játszott minden korosztály - tájékoztatott Horváth Attila, a verseny rendezője. - Elégedettek vagyunk az indulók létszámával, a hazaiak mellett többek között Győr, Szombathely és Tapolca játékosai is képviseltették magukat, sajnos néhány lebetegedtek, mások pedig az időjárás miatt voltak kénytelenek távolmaradni. Úgy gondolom, színvonalas meccseket láthattunk, volt néhány kimondottan éles összecsapás, ahol a pápaiak jól teljesítettek, ami jó előjel az országos döntő előtt. Ami azt a versenyt illeti, elvárás most sincs a gyerekekkel szemben, a legfelkészültebb tanulóink idén is várhatóan dobogóra állhatnak, hogy melyik fokára, azt a pillanatnyi forma, a szerencse dönti majd el.

A pápaiak hat első, öt második és hét harmadik helyezést szereztek, részletes eredmények ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!