Rangadót nyert az U15


2018-03-03 14:42:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Rangadót nyert az U15 főképe
Igazi hatpontos rangadóval folytatta az U15-ös labdarúgó bajnokságot a Pápai Egyesített Labdarúgó Club együttese. Forsthoffer Tibor 31 ponttal negyedik helyen álló tanítványai ugyanis a dobogó legalsó fokát 35 egységgel birtokló Zalaegerszeget látták vendégül. Az odavágón 3-0-ra a zalaiak nyertek, itt volt tehát a lehetőség a visszavágásra. Hazai szempontból jól indult a találkozó, hiszen a 20. percben egy labdaszerzés utáni beadásból Cser Botond találatával a PELC megszerezte a vezetést. A folytatásban bár mindkét csapat előtt adódott gólszerzési lehetőség, az eredmény nem változott. A második felvonásban a vendégek akarata érvényesült, de a pápaiakat dicséret illeti, hiszen hősiesen védekeztek és minimális előnyüket meg tudták őrizni a lefújásig. Ezzel az eredménnyel a PELC egy pontra megközelítette a ZTE gárdáját.

PELC U15 - Zalaegerszeg 1-0 (1-0) Gsz.: Cser

Forsthoffer Tibor: Két hasonló képességű csapat játszott egy viszonylag gyenge színvonalú mérkőzést, de a látottak alapján úgy gondolom, megérdemeltük a győzelmet. Három játékosomra betegség miatt nem számíthattam, akik viszont lehetőséget kaptak, jó teljesítményt nyújtottak. Bízom benne, hogy ez a győzelem önbizalmat ad az előttünk álló feladatokhoz, hiszen most nyerhető meccsek jönnek, ahol nem szabad hibáznunk, ha céljainkat el szeretnénk érni.

PELC U15: Présing - Benedek, Szabó, Toki, Meiczinger, Cser, Császár, Katona, Schermann, Cseke, Stumpf (cserék: Nagy, Hegedűs, Molnár)

Az U14-es csapat 6-0-ra kikapott, folytatás Csornán.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!