Vastapsot kaptak a táncosok


2018-02-27 17:44:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vastapsot kaptak a táncosok főképe
Dupla előadással indították a 2018-as esztendőt a Black Bunny Rock and Roll Club és a Balance Dance Team Pápa táncosai és oktatói. A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színháztermében kicsik és nagyok izgatottan készülődtek a két előadásra, melyet a már megszokott nagy érdeklődés kísért, szülők, hozzátartozók, barátok, osztálytársak egyaránt lelkesen tapsoltak a nézőtéren. Az egyesület vezetője, Szegediné Murai Dóra az első előadás előtt elmondta, sokat készültek a gálákra, több koreográfiát is tökéletesítettek az elmúlt hetekben, igaz a felkészülésüket betegségek hátráltatták.
- Rengeteg táncstílusban közel 300 táncos lép ma reflektorfénybe, a néhány évesektől egészen a felnőttekig bezárólag. Sajnos a járvány minket sem kímélt, ennyi betegünk talán korábban soha nem volt, ez okozott némi fejtörést az edzőknek, de mindenki nagyon ügyes és lelkes volt, biztos vagyok benne, hogy a közönség ebből semmit nem fog észrevenni. Természetesen a legkisebbeknek is lehetőséget biztosítunk, hogy megmutassák, mennyit tanultak az elmúlt hónapokban, Szalai-Stenger Katalin vezetésével a Picurock is színpadra állnak. Úgy gondolom, az idei rendezvényünk is sikeres lesz, köszönettel tartozom az edzőinknek, a szülőknek és természetesen a táncosoknak.
A klubvezető hozzátette, az elkövetkezendő időszakban a rokisok és a Balance Dance Team tagjai nagy erővel készülnek, hogy a válogató versenyekről minél többen továbbjussanak az országos és nemzetközi versenyekre.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!