Havasak, de jól járhatóak az utak Pápán


2018-02-27 10:33:44  | cikk: Babos Petra  | 


Havasak, de jól járhatóak az utak Pápán főképe
Az előrejelzések alapján kedden országszerte havazásra, hószállingózásra számíthatunk.
Többfelé megerősödik az északias szél, így hófúvásra is számítani kell. A kora reggeli havazásnak és az erős szélnek köszönhetően az év egyik legtéliesebb napjára ébredtünk.
Pápán az utak havasak, hókásásak, sónedvesek, de járhatóak. A Városgondnokság szakemberei jelenleg is járják a város utcáit, s dolgoznak a hó eltakarításán.

A legfrissebb és leggyorsabb információt a Magyar Közút megyei diszpécsereitől és Útinform szolgálatának munkatársaitól szerezhetik be, továbbá minden telefonos elérhetőségük megtalálható a www.utinform.hu és a www.kozut.hu oldalon. Az Útinform weboldalán kora reggeltől késő estig, minden nap háromóránként tesznek közzé országos összesítést az aktuális útviszonyokról, erről ezen a linken tájékozódhatnak az érdeklődők: http://utinform.hu/hirek/ut-es-latasi-viszonyok-a-kozutakon-2017-2018.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!