Megint a katonák örülhettek a Télutó Kupán


2018-02-24 14:39:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megint a katonák örülhettek a Télutó Kupán főképe
23. alkalommal gyűltek össze a közszolgálati szférában dolgozók, hogy eldöntsék, melyik munkahelyi kollektíva bánik legjobban a labdával. A Télutó Kupa teremlabdarúgó bajnokságon öt együttes mérte össze futballtudását, a körmérkőzéses tornán Pápa Város Önkormányzata, a Pápai Rendőrkapitányság, a Tűzoltóság, a MH Pápa Bázisrepülőtér valamint a Pénzügyőrség (NAVVEMAVIG) vett részt. Legutóbb a katonák örülhettek a végső győzelemnek, és idén is nagy esély volt rá, hogy megvédik címüket. A megszokottnál is szorosabb mérkőzéseket játszottak a résztvevők, melynek köszönhetően csak az utolsó találkozó eredménye döntött a végső helyezésekről. A Bázisrepülőtér - Pápai Rendőrkapitányság találkozón a rendőrök szerezték meg a vezetést, ám a katonák nem adták fel és megfordították a meccset. Győzelmükkel eldőlt, hogy meg tudják védeni címüket, hét ponttal másodikak a pénzügyőrök lettek, a tűzoltók és a rendőrök egyaránt hat-hat ponttal zártak, közöttük az egymás elleni eredmény döntött a lánglovagok javára, a pápai önkormányzatnak idén az ötödik hely jutott.
- Idén talán még nehezebb dolgunk volt, mint tavaly, nagyon örülök, hogy meg tudtuk védeni a címünket, ráadásul veretlenül, három győzelemmel és egy döntetlennel - értékelt a tornagyőzelem után Kálmán István csapatvezető. - Kiegyenlített volt a mezőny, senki ellen sem mehettünk biztosra, ráadásul rövid volt a kispadunk is. Úgy gondolom, a pillanatnyi forma, egy-egy kihagyott vagy értékesített lehetőség döntött a mérkőzések végkimeneteléről, szerencsére ebből ma mi jöttünk ki a legjobban, de gratulálok a többi csapatnak is.

A Télutó Kupa végeredménye:
1. MH Pápa Bázisrepülőtér 10 pont
2. NAVVEMAVIG 7
3. Tűzoltóság 6
4. Pápai Rendőrkapitányság 6
5. Pápa Város Önkormányzata 0

A szervezők a különdíjakról sem feledkeztek meg, a legjobb kapusnak Pozsgai Lászlót (NAVVEMAVIG) választották, a legjobb játékosnak Bódai Pétert (Tűzoltóság) látták. A gólkirályi címet hét találattal Fekete András (Bázisrepülőtér) kapta. A díjakat Áldozó Tamás polgármester és dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár, országgyűlési képviselő adta át.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!