Győzelemmel zárta a felkészülést a Perutz


2018-02-24 13:56:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzelemmel zárta a felkészülést a Perutz főképe
Nemesszalók testvértelepülése, a felvidéki Ímely csapata ellen zárta a téli felkészülési mérkőzések sorát a Pápai Perutz FC. Marton Miklós együttese a január 8-án indult alapozás óta kilenc edzőmeccset játszott, részt vett az Alcufer Kupán és számtalan edzésen gyakorolta a tavaszi taktikát. A pápaiak mérlege az elmúlt bő másfél hónapban öt győzelem, három döntetlen és egy vereség volt, az utolsó tesztmeccsen természetesen a hatodik győzelem megszerzése volt a cél. Ez sikerült is, hiszen már az első félidőben meggyőző játékot láthattunk a hazaiaktól, akik négygólos előnnyel mehettek rövid pihenőre. A második játékrészben további két pápai gólt láthattak a kilátogatók, de azért egy becsületgólra az ellenfél részéről is futotta. Üröm az örömben, hogy Domján Roland bordatörést szenvedett, rá legalább öt hetes pihenő vár.

Perutz FC - Ímely 6-1 (4-0) Gsz.: Szabó Zs. 3, Jurik, Skriba, Németh L.

Perutz FC: Sánta - Farkas, Császár, Nagy B., Kozma - Somogyi, Jurik - Németh, Hanzl, Skriba - Szabó (csereként pályára lépett: Böröczky, Iványi, Udvardi, Koncsag, Szedlacsek, Horváth T.)

Marton Miklós: Az első félidőben látottakkal elégedett voltam, amiket az öltözőben megbeszéltünk, azokat a fiúk betartották. Szép gólokat lőttünk és örülök, hogy tovább tart Szabó Zsolt remek formája. A felkészülés lezárásnak tökéletes volt a mai 90 perc, Ímely együttese jó csapat benyomását keltette, mindig, amikor találkozunk nem adják könnyen magukat. Sajnálom, hogy Domján Roland kidőlt, a korábbi sérültek viszont már lassan készen állnak a visszatérésre. Mostantól már az Ajka meccsre koncentrálunk, ahol szeretnénk jól indítani a szezont.

A bajnokság március 3-án, szombaton 14:30-tól Ajkán folytatódik. A csapathoz kapcsolódó hír, hogy a tavaszi mérkőzések kezdési időpontjai a korábban kiadotthoz képest változtak, íme a legutóbb közzétett hivatalos menetrend:

Március 3. 14:30 FC Ajka - Perutz FC

Március 10. 14:30 Perutz FC - III. kerületi TVE

Március 16. 17:00 Kaposvár - Perutz FC

Március 24. 15:00 Perutz FC - Csepel FC

Március 31. 16:00 Andráshida - Perutz FC

Április 7. 16:00 Perutz FC - THSE-Szabadkikötő

Április 15. 16:00 BKV Előre - Perutz FC

Április 21. 16:30 Perutz FC - Dunaharaszti

Április 28. 16:30 Csorna - Perutz FC

Május 5. 17:00 Perutz FC - Veszprém

Május 12. 17:00 Perutz FC - Érd

Május 20. 17:30 Puskás Akadémia II. - Perutz FC

Május 27. 17:30 Perutz FC - Puskás Akadémia II.

Június 3. 17:30 Gyirmót FC II. - Perutz FC

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!