Pro Publico-díjat kapott Gerhard Hofmann


2018-02-20 19:07:40  | cikk: pi-pa  | 


Pro Publico-díjat kapott Gerhard Hofmann főképe
Dr. Áldozó Tamás polgármester ma délelőtt Pro Publico-díjat adott át Gerhard Hofmannak, a Termál Kemping tulajdonosának a város turizmusának fejlesztésében való eredményes közreműködéséért. A polgármester elmondta, ezt a díjat olyan személyek, közösségek kaphatják, akik sokat tesznek a városért, a helyi gazdaságért, azért, hogy a pápaiaknak munkahelye és egzisztenciája legyen, a városnak pedig adóbevételei keletkezzenek. Pro Publico-díj átadása a helyi gazdaságban működő külföldi vállalkozónak nem példanélküli, hiszen korábban a Hirtenberger Bt. tulajdonosa is kapott ilyen elismerést.
Dr. Áldozó Tamás elmondta, Gerhard Hofmann 2004-ben vette át a Termál Kempinget, és azóta a létesítményben külföldi és hazai vendégek sokasága fordult meg, a 2017-es évük pedig különösen sikeres volt. A polgármester reményét fejezte ki, hogy Gerhard Hofmannal még sokáig együtt tudnak dolgozni és a kemping tevékenységének köszönhetően továbbra is sok vendég érkezik Pápára.
Gerhard Hofmann a díj átvételekor elmondta, a kemping kiváló működése, a számos hazai és nemzetközi elismerés, és az, hogy a pápai hazánk első és egyetlen ötcsillagos kempingje, elsősorban kollégáinak köszönhető. A létesítmény nem működhetne a Várkertfürdő nélkül, melynek kiváló minőségű gyógyvize számos látogatót vonz Pápára és gyógyászati részlege vezető helyet tölt be Magyarországon.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!