Elfogták a betörőket a pápai rendőrök


2018-02-19 10:32:33  | cikk:  | 


Elfogták a betörőket a pápai rendőrök főképe
Egy családi ház garázsába tört be Bében egy helyi 43 éves férfi és fiatalkorú társa. A körzeti megbízottak mindkettőjüket előállították.

A sértett 2018. január 27-én értesítette a rendőrséget arról, hogy a napokban betörtek ingatlanjának garázsába, ahonnan gázpalackokat és kályhacsöveket loptak el. A helyi körzeti megbízottak az adatgyűjtés eredményeként 2018. február 14-én, délelőtt Bében igazoltattak egy 16 éves helyi fiatalt, majd hamarosan Nagygyimóton intézkedtek egy 43 éves bébi tartózkodási helyű férfival szemben.

A bűncselekmény feltételezett elkövetőit előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként beismerő vallomást tettek. Elmondták, hogy 2018. január végén este Bében együtt bementek a sértett udvarába, ahol a garázson levő lakatot lefeszítették, majd a helyiségből két gázpalackot és kályhacsöveket tulajdonítottak el tízezer forintot meghaladó értékben. A lopott tárgyakat a rendőrök egy vanyolai házban foglalták le, ahova a 43 éves férfi vitte azokat.

A gyanúsítottak ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon. A tulajdonos visszakapta az ellopott tárgyakat.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi